Πράσινη σαλάτα με γλυκόξινη σως

Η σαλάτα είναι το καλύτερο συνοδευτικό για κάθε φαγητό! Εκτός από πλούσια πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, απαραίτητα στοιχεία για καλή υγεία και σωστή διατροφή, κοσμεί το τραπέζι μας με τα χρώματά της.

Υλικά:
1 μαρούλι 
1 ματσάκι ρόκα 
1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη
1 κ.σ. σταφίδες
1 κ.σ. κουκουνάρι
2 κ.σ. ρόδι 
1 φλ. τσαγιού κρουτόν
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
1/3 ποτήρι του κρασιού ξύδι βαλσάμικο 
 1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι 
λίγο αλάτι 
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι και τη ρόκα. Σε ένα ποτήρι ανακατεύουμε το λάδι, το ξύδι, τη μουστάρδα και το μέλι , με λίγο αλάτι, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σε μία σαλατιέρα προσθέτουμε τα λαχανικά και τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε με τη γλυκόξινη σως. Ανακατεύουμε και η σαλάτα μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.