Φιλέτο ψαριού στο τηγάνι

Σήμερα θα φτιάξουμε κάτι εύκολο. Θα τηγανίσουμε φιλέτο ψαριού γλώσσα, πέρκα, παγκάσιους
ή ότι άλλο μας αρέσει. Απλά και εύκολα χωρίς πολύ κόπο και με λίγα υλικά.
Υλικά:
Φιλέτο ψαριού (φρέσκο ή κατεψυγμένο) ανάλογα
με τις μερίδες που θέλουμε να βγάλουμε.
Ρίγανη τριμμένη
Αλεύρι
Αλάτι, κόκκινη πάπρικα γλυκιά, κάρυ.
Λάδι για το τηγάνισμα
1 Ντομάτα, μαϊντανό ή φρέσκια ρίγανη,
για το σερβίρισμα.


Εκτέλεση:
Αν το ψάρι μας είναι κατεψυγμένο το βγάζουμε από την προηγούμενη μέρα από την κατάψυξη και το αφήνουμε στο ψυγείο να ξεπαγώσει. Φροντίζουμε να έχουν στραγγίξει τα νερά πριν τα χρησιμοποιήσουμε.
 Απλώνουμε τα φιλέτα επάνω σε ένα δίσκο ή ένα ξύλο κοπής και αλατίζουμε και από τις 2 πλευρές
Μην το παρακάνουμε με το αλάτι και μας βγει αλμυρό.
Το ίδιο κάνουμε με την πάπρικα, το κάρυ και την τριμμένη ρίγανη.
Αφήνουμε για δέκα λεπτά  και αλευρώνουμε καλά.
Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε το λάδι. Ρίξτε λίγο λάδι παραπάνω για να μην μας αρπάξει το αλεύρι από έξω και μείνει το ψάρι ωμό. Μόλις ζεσταθεί το λάδι, όχι να κάψει, βάζουμε τα φιλέτα να τηγανιστούν γυρίζουμε με προσοχή να μην μας σπάσουν και διαλυθούν 3 με 4 φορές όταν έχουν πάρει ένα έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα είναι έτοιμα και τα βγάζουμε.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο ή δισκάκι μαζί με την ντομάτα που έχουμε κόψει σε φέτες και τον μαϊντανό ή την φρέσκια ρίγανη.  Καλή όρεξη