Κουνέλι μυρωδάτο με κάρυ

Όλο και περισσότεροι βλέπω ότι ενδιαφέρονται για το κουνέλι, και σωστά κατά τη γνώμη μου.
Είναι ένα κρέας λευκό και υγιεινό,που
θα πρέπει να μπει στην διατροφή μας.
Σας δίνω μία συνταγή ακόμη λοιπόν.
Πολύ εύκολη και γρήγορη.
Υλικά: 

1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες
1/2 ποτήρι του κρασιού λάδι
1/2 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
1 κ.σ. μουστάρδα 
2 φύλλα δάφνης 
1/2 κ.γ. κάρυ 
λίγη ρίγανη ή/και θυμάρι 
αλάτι, πιπέρι 


Εκτέλεση: 

Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και το αφήνουμε να κάψει. Προσθέτουμε το κουνέλι και το τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει. Στη συνέχεια σβήνουμε το κρέας με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί όλο το αλκοόλ. Ενώ παράλληλα σε ένα ποτήρι νερό διαλύουμε τη μουστάρδα και μόλις εξατμιστεί το κρασί την προσθέτουμε στο σκεύος. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη (ή/και θυμάρι), τη δάφνη και φυσικά το κάρυ. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει. Αν χρειαστεί κατά τη διάρκεια μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλο νερό μέχρι να είναι μαλακό όταν το τσιμπάμε με ένα πιρούνι. 
Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες και φρέσκια σαλάτα.