Ομελέτα με σουτζούκι

Και τώρα τι τρώμε; Η γρήγορη απάντηση είναι "φτιάξε μια ομελέτα". Οπότε ας φτιάξουμε μία.
Και όπως λένε αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται:
Υλικά:
4 αβγά
1 ντομάτα μικρή
10 λεπτές φέτες σουτζούκι
2 πατάτες μεγάλες
λάδι για το τηγάνισμα
1 φλυτζανάκι του καφέ γάλα
αλάτι - πιπέρι



Εκτέλεση
   Ετοιμάζουμε τις πατάτες και τις τηγανίζουμε. Αφού τηγανιστούν τις αφήνουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί να πάρει τα λάδια.
   Παίρνουμε ένα βαθύ πιάτο και σπάζουμε μέσα τα αβγά. Με ένα πιρούνι τα χτυπάμε δυνατά και ρίχνουμε το αλάτι το πιπέρι και το γάλα.Και χτυπάμε ακόμη λίγο να ενσωματωθούν όλα μαζί.
   Αφαιρούμε το μισό  λάδι από το τηγάνι που είχαμε χρησιμοποιήσει για το τηγάνισμα και το βάζουμε πάλι στην φωτιά. Ρίχνουμε πάλι μέσα τις πατάτες, στρώνουμε από πάνω τις φέτες από το σουτζούκι και  από την ντομάτα. Ρίχνουμε και τα χτυπημένα αυγά να πάνε παντού. Κουνάμε λίγο το τηγάνι μας για να απλωθούν. Δεν τα ανακατεύουμε. Περιμένουμε λίγο για τηγανιστούν και είναι έτοιμη η ομελέτα. Για όσους μπορούν καλύτερα θα ήταν να γυρίσουν την ομελέτα και από την άλλη πλευρά. Αν δεν μπορείτε δοκιμάστε να την κόψετε σε μεγάλα κομμάτια και να τα γυρίσετε ένα ένα.
Μην την αφήσετε πολύ για να μην αρπάξει.