Κοκορέτσι σπέσιαλ

Ελληνικό ,παραδοσιακό και νόστιμο .Για να φτιάξουμε μία σούβλα  κοκορέτσι περίπου ένα μέτρο θα χρειαστούμε δύο συκωταριές (όχι πολύ μεγάλες), τρεις αντεριές, ένα πακέτο γλυκάδια, και μία μαντήλα (μπόλια) αρνίσια. Θέλουμε, επίσης, δύο ώριμες ντομάτες, μία μεγάλη πράσινη πιπεριά, ένα μεγάλο κρεμμύδι ξερό, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Καθαρίζουμε τα έντερα (αν δεν τα αγοράσουμε καθαρισμένα και πλυμένα) αν και καλό θα ήταν να τα ξεπλύνουμε και εμείς σε μια λεκάνη με νερό προσθέτοντας και το χυμό από μισό λεμόνι. Δεν τα ανακατεύουμε πολύ για να μην μπερδευτούν και κάνουν κόμπους. Κόβουμε τη συκωταριά (συκώτι, πνευμόνι, καρδιά ) αφού την ξεπλύνουμε και τα
γλυκάδια, σε κομμάτια μικρά περίπου στο μέγεθος ενός σπιρτόκουτου. Τα βάζουμε σε ένα ταψί και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Αρχίζουμε να περνάμε τα κομμάτια στη σούβλα ξεκινώντας από πνευμόνι. Το επόμενο κομμάτι θα είναι συκώτι και εναλλάξ προσθέτουμε καρδιά και γλυκάδια, ενώ τα λαχανικά (αφού τα έχουμε κόψει και αυτά) τα τοποθετούμε πριν και μετά από το συκώτι. Μόλις τελειώσουμε τυλίγουμε με τη μαντήλα (μπόλια) και ξεκινάμε να τυλίγουμε με τα έντερα. Αρχικά πηγαίνουμε από τη μία άκρη στην άλλη στρίβοντας τη σούβλα ελαφρά και μετά τυλίγουμε γύρω γύρω μέχρι να καλύψουμε όλο το κοκορέτσι. Ψήνουμε στην άκρη της ψησταριάς, όχι πολύ χαμηλά για να μην μας σπάσουν τα έντερα και κατεβάζουμε σιγά σιγά όσο ψήνεται. Όταν αρχίσει να βγάζει αφρό που γίνεται άσπρος μπορούμε να δοκιμάσουμε αν είναι έτοιμο.  Χρειάζεται περίπου δύο ώρες, αναλόγως το μέγεθος και τη φωτιά. Στην υγειά σας και καλή όρεξη.