Μανιταροκεφτέδες Νηστίσιμοι





































Εκτέλεση:
Με λίγο χαρτί κουζίνας καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε κομμάτια.Τα βάζουμε στο
Multi και τα κόβουμε πολύ λίγο ίσα να κοπούν σε ψιλά κομματάκια αλλά να μην μας λιώσουν.
   Αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα κρεμμύδια τον μαϊντανό και τον δυόσμο αφού τα έχουμε ψιλοκόψει .Έπειτα τις τριμμένες φρυγανιές και το ξύδι.Τέλος το αλάτι και το πιπέρι.
    Ανακατεύουμε το μείγμα και προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να δέσει. Άν δεν χρειαστεί δεν το βάζουμε όλο.
    Παίρνουμε με το κουτάλι από το μείγμα και πλάθουμε τους κεφτέδες με τα χέρια μας.Τους πατάμε λίγο να μην είναι στρογγυλοί για να τηγανιστούν μέχρι μέσα.Αλευρώνουμε και τους ρίχνουμε σε καυτό λάδι.
   Χαμηλώνουμε την φωτιά για να μην μας αρπάξουν απ΄έξω και μείνουν μέσα ωμοί.Μόλις ροδίσουν
από την μία πλευρά τους γυρίζουμε από την άλλη. Όταν είναι έτοιμοι τους βγάζουμε σε ένα απορροφητικό χαρτί .

 Σημείωση:α) Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποια μανιτάρια μας αρέσουν.
                  β) Δεν πλένουμε τα μανιτάρια με νερό.