Μοσχαράκι με φασόλια γουλιές

Υλικά: 
1 κ. μοσχάρι της αρεσκείας μας
1/2 κ. φασόλια γουλιές
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 ντομάτα φρέσκια στον τρίφτη
1 κρεμμύδι ξερό
1/2 ποτήρι κρασί λευκό
3-4 κλαράκια μαϊντανό
1/2 ποτήρι λάδι
1 πρέζα ζάχαρη
αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε το μοσχάρι και το κόβουμε σε μικρές μερίδες. Βάζουμε μια κατσαρόλα στη φωτιά και προσθέτουμε το λάδι , το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και
το τσιγαρίζουμε λίγο. Ρίχνουμε το κρέας για να σοταριστεί μαζί με το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε δύο λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για λίγο προσθέτοντας τον πελτέ και έπειτα τη φρέσκια ντομάτα, αφήνοντας λίγο να βράσει για να φύγει η οξύτητα της και ρίχνουμε τη ζάχαρη , το πιπέρι και το μπαχάρι. Προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπάσει το κρέας και αφήνουμε να βράσει για περίπου μισή ώρα με σαράντα πέντε λεπτά σε σιγανή φωτιά (αν χρειαστεί στη διάρκεια προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό). Ανοίγουμε την κατσαρόλα και ρίχνουμε τις γουλιές. Συμπληρώνουμε  νερό όσο χρειάζεται για να βράσουν οι γουλιές και αλάτι. Αφήνουμε να βράσει μέχρι να χυλώσει. Λίγο πριν το κατεβάσουμε ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε το μαϊντανό.