Παστουρμαδόπιτα με φέτα και ελιές

Σε άλλους μυρίζει σε άλλους αρέσει πολύ.Για να φτιάξουμε την παστουρμαδόπιτα θα χρειαστούμε.
Υλικά:
1 πακέτο φύλλο για πίτες
10-12 φέτες παστουρμά
200 γρμ.γραβιέρα
400 γρμ. φέτα
1/2 κούπα ελιές πράσινες σε ροδέλες
1 πιπεριά πράσινη και 1 κόκκινη
2 μεγάλες ντομάτες
βούτυρο για το άλειμμα
1/2 κ.γ. ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα ταψί 30 cm αλείφουμε τον πάτο με το
βούτυρο που το έχουμε λιώσει. Απλώνουμε τρία από τα φύλλα αλείφωντας τα και αυτά ένα ένα με το βούτυρο.Σε ένα μπολ τρίβουμε τα τυριά και προσθέτουμε τις ελιές τη ρίγανη και  πιπέρι ανάλογα με τα γούστα μας. Ανακατεύουμε και απλώνουμε το μείγμα στο ταψί πάνω από τα φύλλα.Έπειτα κόβουμε τις πιπεριές σε μπαστουνάκια και τις ντομάτες σε φέτες. Στρώνουμε τις φέτες της ντομάτας και τις πιπεριές πάνω από τα τυριά και ρίχνουμε λίγο αλάτι. Τέλος στρώνουμε τον παστουρμά και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντας πάντα το κάθε φύλλο.Κόβουμε σε κομμάτια και  ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο πάνω κάτω στου 180 βαθμούς για 40  περίπου λεπτά.