Γλυκό ψυγείου με κρέμα πορτοκαλιού

Πολλές φορές ψάχνουμε στο ψυγείο για κάποιο δροσερό γλυκό για να φάμε. Θα φτιάξουμε ένα γλυκό ψυγείου που να αρέσει σε όλους.
Υλικά:
2 πακέτα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
5 κούπες γάλα φρέσκο
2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου (βανίλια)
750 ml συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού
4 κ.σ. κορν φλάουρ
Εκτέλεση:
Σε ένα μεσαίο ταψί ή πυρέξ στρώνουμε με μπισκότα μέχρι να καλύψουμε την βάση του.
Σε μία κατσαρόλα ετοιμάζουμε την κρέμα. Ρίχνουμε το γάλα το περιεχόμενο από τα δύο φακελάκια και την ζάχαρη. Και με το σύρμα  σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει η κρέμα.
Μόλις είναι έτοιμη η κρέμα ρίχνουμε την μισή πάνω από τα μπισκότα και την απλώνουμε.Στρώνουμε άλλη μία σειρά μπισκότα και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει καλά και ξεκινάμε να φτιάξουμε την κρέμα πορτοκαλιού.Σε μια άλλη κατσαρόλα ή στην ίδια αφού την πλύνουμε, ρίχνουμε τον χυμό του πορτοκαλιού και το κορν φλάουρ.Ανακατεύουμε δυνατά με το σύρμα να διαλυθεί και να μην μας σβολιάσει.Βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει. Κατεβάζουμε και εφόσον έχουν κρυώσει τα υλικά που είναι στο ταψί ρίχνουμε από πάνω και την κρέμα πορτοκαλιού,Το βάζουμε για 4-5 ώρες στο ψυγείο και μόλις παγώσει είναι έτοιμο για σερβίρισμα.